Smart TV’de dünyanın öncü şirketi Samsung Electronics, yeni yılı evde geçirmek isteyenler için yeni fırsatlarına bir yenisini ekledi. Samsung 40 inç F6640 ya da 50 inç F6650 model Smart TV satın alan herkes, 199 TL değerindeki Skype Kamera’ya 99 TL’ye sahip olabilecek!

Sadece Samsung satış noktalarında geçerli olmak üzere, 40 inç F6640 ya da 50 inç F6650 model Smart TV satın alan herkesin 100 TL indirim ile ücretsiz sahip olacağı Skype Kamera, kullanıcıları görüntülü sohbetlerde bilgisayara bağımlı olmaktan kurtarıyor. Kampanyayla, binlerce kilometre ötede bile olsalar, aileniz ya da arkadaşlarınızla HDTV 720p görüntü kalitesiyle doyasıya sohbet etme ayrıcalığı sunan Samsung, ortam sesini kusursuz bir şekilde alan, görüntünüz kadar sesinizi de en iyi şekilde ileterek iletişimde de yüzde yüz netliği garanti ediyor.
Skype Kamera, sadece bir kamera görevi görmüyor, aynı zamanda televizyonunuza Hareketle Kontrol özelliği de kazandırıyor. Samsung Smart TV’nizi artık sadece akıllı kumandadan değil, Skype Kamera sayesinde basit el hareketleriyle de kontrol etmeyi mümkün kılıyor.