Samsung, satış rekorları kıran Galaxy Note sersinin yeni modelleri ve akıllı saatinin tanıtım etkinliği için davetiye dağıtımına başladı.
Kısa süre önce Güney Kore’de yayımlanan bir raporda Galaxy Note III ile Gear adlı bir akıllı saatin 4 Eylül’de düzenlenecek etkinlik kapsamında lanse edileceği bildirilmişti. Söz konusu tarih, Samsung tarafından dağıtımına başlanan davetiyelerle netlik kazandı.
Güney Koreli üretici daha önceki iki modelde olduğu gibi IFA Berlin etkinliği öncesi düzenleyeceği Unpacked etkinliği ile yeni nesil amiral gemisini tüketicilerin beğenisine sunacak.

Geçen yıl Galaxy Note II için yapılan ambalajsız etkinliğe yoğun bir ilgi gösterilmiş ve dünyanın farklı noktalarından binlerce gazeteci etkinlikte hazır bulunmuştu.
Telefon için bahsi geçen teknik özelliklere değinecek olursak; 5.7 inç boyutunda Full HD çözünürlüklü Super Amoled ekran, performansı artırılan Exynos 5 octa işlemci (LTE versiyonunda Snapdragon 800), optik görüntü sabitleme teknolojisine sahip 13MP çözünürlüklü kamera, 3 GB RAM, 16/32/64 GB dahili depolama birimi, microSD kart desteği ve geliştirilen S-Pen deneyimi...
Gear akıllı saat
Samsung tarafından Apple’ın iWatch modeline rakip olarak geliştirilen ve Gear olarak adlandırılması beklenen akıllı saatine ait yeni bilgiler ortaya çıktı. Güney Kore Patent Enstitüsü'nde görüntülenen SM V700 numaralı modele ait patentin Gear’ın model numarasıyla eşleşiyor olması, Gear ile ilgili daha detaylı bilgilere ulaşılmasını sağladı. Samsung’un IFA Berlin etkinliğinde Galaxy Note 3 ile birlikte tanıtması beklenen Android tabanlı Gear’a ait resimlerde Android cihazlarda görmeye alıştığımız menü ve geri tuşu, USB portu, mikrofon ve hoparlör dikkat çekiyor.
samsung smart watch