Bu sene bayramın tadı, sevilen bisküvi markası Saray ile çıkıyor. Saray, enfes lezzetlerinin yanı sıra bayram için hazırladığı şeker tadında Ramazan Bayramı Videosu ile takipçilerini bayram coşkusunu hatırlatan özel bir yolculuğa çıkartıyor. 
 
06 - 17 Temmuz 2015 tarihleri arasında "Evde Saray varsa, kapınızı çalan çok olur!" bayram reklam filmini www.facebook.com/saraybiskuvi vewww.twitter.com/Saray_Biskuvi adresleri üzerinden yayınlayacak Saray, videoyu paylaşanlar arasından seçilecek 10 şanslı kişiye “Bol şekerli sürpriz hediyeler” kazandırıyor.
 
Saray, Ramazan Bayramı’nda hem ağızları hem sohbetleri tatlandıracak birbirinden özel çikolata ve şekerlerle de tüketicilerle buluşuyor. Saray’ın lezzetli sütlü ve bitter madlen çikolataları ile içi krema ve fındık dolgulu Cevher Fındıklı Sütlü Çikolatası bayramın tadına tat katıyor.
 
Saray Bisküvi ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi almak için www.saraybiskuvi.com.trwww.facebook.com/saraybiskuvi vewww.twitter.com/Saray_Biskuvi adresleri ziyaret edilebilir.