SEO alanında Türkiye’nin ileri gelen ajanslarından SEOZEO, geçen yıl başlattığı Uluslararası SEO konferansının ikincisini gerçekleştiriyor. Dünya çapında tanınan SEO ve inbound marketing profesyonellerinin konuşmacı olarak yer alacağı etkinlik 25 Ekim 2014'te Şişli Radisson Blu'da yapılacak.
Geçen yıl Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde 200 kişinin katılımıyla düzenlenen SEOzone’a bu yıl 400 kişinin katılması bekleniyor.
Ana Sponsorluğu’nu  icerik.com’un yaptığı SEOzone 2014’ünaçılış sunumunu, internet medyasının yakından tanıdığı isimlerden Gazeteci Serdar Kuzuloğlu yapacak. Kuzuloğlu, konuşmasında SEO’nun ne olduğunu “Acemiler için SEO” başlığıyla anlatacak.
Link Risk Yönetimi konusunu anlatacak olan LinkResearchTools’un Kurucusu Christoph Cemper ise konuşmasında sahip olunan backlinklerin, incelenmesi, analiz edilmesi ve riskinin kontrol altında tutulması anlamına gelen Link Risk Yönetimi hakkında bilgiler verecek.
PointBlankSEO Kurucusu & Yazar  Jon Cooper’ın konusu ise Link Building yani Link İnşası. Hedef kelimelerde sayfayı yükseltebilmek için yapılan backlink çalışmalarının tümü olan Link İnşası hakkındaki bilgileri paylaşacak olan Cooper, Link İnşası’nın kalitesinin nasıl artırılacağına dair ipuçları da verecek.
 
DATA YORUMLAMA ÖLÇME SIRLARI ANLATILACAK
 
Data Yorumlama & Toplama konusunu anlatacak olan Yazar ve Analytics Danışmanı Annie Cushing de katılımcılarla data toplamanın inceliklerini paylaşacak.  Cushing, neredeyse tüm pazarlama aktivitelerin yarısını oluşturan ve iş dünyası için son dönemde çok önemli bir konu olan Data Toplama, Yorumlamak ve Ölçmenin sırlarını anlatacak.
“SEO’dan Inbound’a” başlıklı bir konuşma yapacak olan SEOZEO Kurucusu ve Genel Müdürü Yiğit Konur bu konferansı düzenlemekten dolayı çok heyecanlı ve mutlu olduklarını belirterek “Ülkemizde SEO'nun tanınırlığını artırmak amacıyla harekete koyulduğumuz SEOzone'13 bizim için çok özel ve önemliydi. SEOzone 2014 de 300’den fazla katılımcı ve çok daha güçlü ve eğlenceli bir kadro başarılı bir işe imza atacak” dedi.
SEOzone‘a katılmak isteyenler biletlerini http://www.seozeo.com.tr/seozone-2014sayfasından alabilirler.