Romantic Photo


 
iPhone ve iPad kullanıcıları için Sevgililer Günü'ne özel fotoğraf düzenleme uygulaması Romantic Photo ücretsiz olarak yayınlandı.
10 adet filtresi ve profesyonel fotoğrafçılar tarafından hazırlanan 30 düzenleme kompozisyonu ile fotoğraflara romantik bir hava katabilen Romantic Photo, belirtildiği kadarıyla otomatik olarak hızlı bir şekilde çalışma gösterebiliyor ve yüksek çözünürlüklü sonuçlar sağlayabiliyor.
Fotoğrafları olduğundan daha güzel hale getirebilen Romantic Photo, 3,59 TL yerine an itibariyle buradan ücretsiz olarak ulaşabiliyor.
 
iReadItNow HD 


Wonjae Choi tarafından iOS 7 işletim sistemli iPad modelleri için geliştirilen okum uygulaması iReadItNow HD, App Store'da ücretsiz olarak yayınlandı.
Kullanıcıların sahip oldukları kitapları kayıt altına alan ve aylık ya da günlük kitap okuma verilerini bir zaman tüneli ile listeleyebilen iReadItNow HD, bu verileri iPhone ve iPod Touch cihazlarına senkronize edebiliyor. Ayrıca uygulama kitap içeriği oluşturmaya imkân tanıyor. Kitapseverlere kitap okumada istatistiki bilgilerle motivasyon sağlamayı amaçlayan iReadItNow HD, 5,49 TL yerine buraya tıklayarak ücretsiz indirilebilir.