Siri'ye yerli rakip Asistan B geliyor
[ Teknoloji ]
Apple’ın Siri ve Samsung’un S Voice uygulamaları ile aynı mantıkta çalışan Asistan B yerelleştirilmiş olarak çok daha kapsamlı özellikler sunuyor. Ayrıca Türkçe’ye ve Türk mobil cihaz kullanıcısının isteklerine uygun bir yapıda geliştirilerek, rakiplerine karşı en başta lokal olarak kurgusal bir üstünlük elde ediyor. Yabancı dillerdeki örneklerinden hiçbir eksiği olmayan ancak yerelleştirilmiş birçok karakteristik işlevi içinde barındıran Asistan B, kullanıcılara sadece konuşarak akıllı telefonlarını kontrol edebilme ve birçok konu hakkında ansiklopedik bilgi alabilme olanağı tanıyor.

Uygulamayı deneyen kullanıcılar Google Play’de genel olarak uygulamayı beğendikleri ve geri dönüşleriyle gelişimine yardım edecekleri yönünde yorumlarda bulunuyor. Asistan B’yi indiren 606 kişiden 513′ü uygulamayı beş yıldıza layık gördü.
Beklentilerinizi çok yüksek tutmayın, Asistan B henüz Siri ile rekabet edebilecek, karşılaştırılabilecek düzeyde değil. Kullanıcılardan gelen geri dönüşlerle geliştirileceğini ve beta sürümü tamamlandığında şu anki halinden çok daha kullanışlı olacağını umuluyor.
Uygulamayı buradan indirebilirsiniz.
En Çok Okunan

NASA astronotu tarihe geçti: 371 gün sonra Dünya'ya döndü!

Epic Games, çalışanlarının yüzde 16’sını işten çıkaracak

Elon Musk: TEKNOFEST'e katılmayı sabırsızlıkla bekliyorum

Instagram'a yapay zeka tabanlı yenilikler geliyor!

Japon araştırmacılar, bulutlarda mikroplastiklerin olduğunu ortaya koydu

İzmir'de TEKNOFEST heyecanı devam ediyor
Çok İzlenenler
Çok Yorumlananlar

Etiketler
E-Bülten
Son Yorumlar




Nehir Zeynep Törer
Ben depremde evimi kaybettim Hatay İskenderun yaşıyordum daha dün...
Yazıyı Görüntüle➦