Socialeyes günlük koşuşturmanın yanında kendine ve arkadaşlarına kolayca vakit ayırmanı sağlıyor. Diğer uygulamalar gibi anı kaçırmana sebep olmuyor, aksine anı yakalamana yardımcı oluyor. Bir sonraki işine kadar bir kaç saat boş vaktin varsa ve bunu sevdiğin birileriyle geçirmek istiyorsan ancak kimin nerede olduğunu, müsait olup olmadıklarını bilmiyor ve tek tek aramakla o bir kaç saati geçirmek istemiyorsan, hangi modda ve nerede olduğunu Socialeyes üzerinde yayınla, arkadaşların görsün ve katılacaklarını tek tıkla haber versin. 

“Yazışma uygulamalarından grup kurarak da buluşmamı ayarlarım” diyorsan; 

Twitter sözünü söylemen, Instagram fotoğrafını paylaşman, Facebook Etkinlikleri daha uzun vadeli etkinlikler düzenlemen, Whatsapp online sohbet etmen için var.

Socialeyes ise tüm bunları bir ekran karşısında değil gerçek hayatta yapman için tasarlandı. 

Üstelik spontane etkinlik oluştururken uygulama içersinde etkinlik fotoğrafı ekleyebilir, etkinliğe katılmasan da beğenebilir, yorum yazabilir ve sohbet ekranını kullanabilirsin. Böylece çok fazla uygulamaya dağılarak yorulmazsın.

Hoşuna gidecek bir şey daha var,

Socialeyes yerli bir iş ve kullanıcı sayısı üstel olarak büyüyecek yani ne kadar çok kişi kullanırsa o kadar kullanışlı olacak ve artışı hızlanacak. Sen de hemen kullanıcıların arasına katılmalı ve arkadaşlarına bahsetmelisin. Neden mi?
Çünkü Socialeyes belki de tek gerçek sosyal uygulama  :)