Kişiselleştirilmiş programatik reklam teknolojisinde lider olan Sociomantic Labs, e-ticaret firmalarına yeni reklam çözümleri getiriyor. İstanbul ofisinin açılışını bugün duyuran şirketin operasyonunu yürütmek üzere Gözde Alemli (Commercial Director Turkey) atandı.
 
On yılı aşkın iş hayatındaki çeşitli pozisyonlardan sonra e-ticaret ve girişim tecrübesini Sociomantic’e getiren Gözde Alemli, uzun bir süre Marsh&Mc Lennan firmasında farklı sektörlerdeki firmaların son kullanıcılarına yönelik çeşitli projeler geliştirdi ve yönetti. En son pozisyonunda Altıncı Cadde’de Pazarlama Direktörü olarak tüm pazarlama süreçlerini yöneten Alemli, daha önce özel bir alışveriş klubü olan AlaMarka’da yönetici ortak olarak şirket kuruluşunda ve büyümesinde önemli bir rol üstlenerek pazarlama, marka ve iletişim stratejilerini yönetti.
 
Yaklaşık 2 yıldır Türkiye pazarında ROI odaklı çözümler sunarak, müşterilerinin satışlarını maksimize eden teknolojisini, Sociomantic artık İstanbul ofisi’nden Türkiye’ye sunacak.


 
Müşteri alıntıları:
 
"Sociomantic ile 2012’de başlayan işbirliğimiz sayesinde önemli gelir artışı elde ettik. Data odaklı ve kişi bazlı yaklaşımları potansiyel müşterilerimizi müşteriye dönüştürürken, mevcut müşterilerimizin de satın almalarını arttırdı."
Nina Güvenç, Kurucu ortak ve pazarlama müdürü
Zizigo – Türkiye’nin en büyük online ayakkabı sitesi
 
"Sociomantic’in kişiselletirilmiş programatik reklam teknolojisi Trendyol’a, sürdürülebilir ROI ile marjinal satışlar getirdi. İhtiyaçlarımızın karşılanması ve sürekli gelişen yenilikçi teknolojileri (Eş zamanlı ürün data aktarımı vb.) sayesinde hedeflerimize ulaşmayı başardık."
Mustafa Kemal Temel, Online Pazarlama Direktörü
Trendyol – Özel Alışveriş Klubü
 
Sociomantic Hakkında:
 
Almanya, Berlin’de 2009 yılında kurulan şirket, kişiselleştirilmiş programatik reklam teknolojisini kullanarak masa üstü, Facebook ve mobil reklam kampanyaları yapıyor. Beş yıl gibi kısa bir sürede bugün dünya çapında 16 ofis ve 216’dan fazla çalışanı ile 4 kıtada, 60’dan fazla ülkede müşterilerine hizmet veriyor.
Daha fazla bilgi için www.sociomantic.com ‘u ziyaret ediniz.
Sociomantic resmi bloğunda yayınlanan yazıyı buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.