30 ayrı kategoride 259 adayın yarıştığı Webrazzi Ödülleri 2013’te, Teknosa’nın online satış kanalı teknosa.com “Yılın teknoloji odaklı e-ticaret sitesi” seçildi. Bu kategorideki oyların üçte birini alan teknosa.com, bu alandaki iddiasını bir kez daha ortaya koymuş oldu.
Ayda ortalama 7,5 milyon kez ziyaret edilen teknosa.com, 2013 yılında 2012 yılına oranla 2,5 kat ciro büyümesi gerçekleştirdi. Ayda ortalama 40 milyon sayfa gösterimine sahip teknosa.com’un ios ve android uygulamalarına mobil cihazlardan rahatlıkla ulaşılabiliyor.
Webrazzi Ödülleri 2013’te teknosa.com ile “Yılın teknoloji odaklı e-ticaret sitesi” seçilen Teknosa, iki ayrı başarıya daha imza attı. Teknosa, “Sosyal medyayı en iyi kullanan marka” ve ‘Son teknoloji anneler’ filmi ile “Yılın dijital pazarlama kampanyası” kategorilerinde dördüncülük elde etti.
 
986 bin kişinin oylarıyla belirlendi
 
Türkiye internet ekosisteminin en iyi girişim, marka ve şirketlerinin belirlendiği Webrazzi Ödülleri 2013′te, 259 aday için 986 bin 508 adet oy kullanıldı. Oylama Facebook, Twitter ve Linkedin kanallarından gerçekleştirildi.