Türkiye bilişim sektörünün köklü ve yenilikçi firmalarından Tesan İletişim’in Network Sistemleri departmanı; 7 Aralık Cumartesi günü Ankara’da Kızılcahamam’da düzenlediği “Sinerji – Ankara ’13” etkinliğinde bayi ve iş ortaklarıyla bir araya geldi. Ankara ve civar illerden TESAN İletişim bayileri, sistem entegratörleri, son kullanıcılar ve kamu kurumlarının yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe 90 firmadan yaklaşık 150 bilişim profesyoneli katıldı.

Katılımcılar ürünleri inceledi, yetkililerden detaylı bilgiler aldı

Dünyaca ünlü bilişim çözümleri markalarının katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, TESAN İletişim’in tescilli markası Ttec ve distribütörlüğünü yürüttüğü Billion, Dell, SonicWall, ZTE, Jabra, NetSafe, QNAP, EnGenius ve Lilin markaları; yaptıkları sunumlarda, geleceğe yönelik öngörülerini, 2014 projeksiyonlarını, Ar-Ge çalışmaları ile çeşitli çözüm önerilerini katılımcılarla paylaştı. Katılımcılar ayrıca etkinlik alanındaki marka stantlarını ziyaret ederek yeni ürünleri inceleme ve yetkililerden detaylı bilgi alma imkanına sahip oldular.

“Tüm paydaşlarımızla birlikte 2014’te gelişmemiz artarak sürecek”

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Tesan İletişim Genel Müdürü Rüştü Arseven; Tesan İletişim’in iş yapma anlayışı ve ilkelerini aktarırken, Türkiye bilişim sektörüne verdiği katma değerli desteği de vurguladı. Arseven “Tesan olarak 1983 yılından bu yana, değişimleri takip ederek, değişen ihtiyaçları karşılamada öncü olma hedefiyle, ürün, satış ve satış sonrası hizmetlerde farklı müşteri deneyimleri sunarak hizmet vermekteyiz. Şeffaflık ve etik değerler çerçevesinde tüm paydaşlarımızla, güven, sevgi ve saygı çerçevesi içerisinde birlikte gelişmeyi hedefliyoruz” dedi.
Bunlara ek olarak Rüştü Arseven, yaptığı konuşmada Türkiye’de network pazarının büyük bir potansiyel taşıdığını vurguladı ve şunları söyledi: “Bu önemli pazarda Tesan İletişim olarak iş ortaklarıyla beraber büyümeye önem veriyoruz. 2013 yılında pazarda büyümemizi sürdürdük, 2014 yılında hem markalarımızı hem de pazarı büyütmeye devam edeceğiz. Geçmişten gelen birikimimizi geleceğe de taşımak yatırımlarımızı artırarak sürdüreceğiz.”