Ön siparişe açılan ve D&R web mağazası verilerine göre en çok ön sipariş edilen oyun olan “Witcher 3”, 19 Mayıs 2015 tarihinde Bilkom aracılığıyla Türkiye’deki tüm raflarda yerini almış olacak.

Elektronik perakende zincirlerinde ve game specialist store’larda PC, PS4 ve XBOX ONE platformlarında oynanabilecek olan “The Witcher 3” için tavsiye edilen son kullanıcı fiyatı; PC için 69TL, PS4 ve XBOX ONE için ise 199TL olarak belirlendi.

Geçmişte krallar yetiştirip hükümdarlıklara son veren, efsanevi canavarlarla savaşan ve birçok hayat kurtaran Geralt, bu kez evreni kadim bir tehlikeden koruyup sevdiklerini kurtarmak için yepyeni bir serüvene atılıyor.

Oyunun gidişatı, tamamen oyuncunun hikaye içerisindeki tercihlerine göre şekilleniyor. Her kararın hikayeye etki edeceği “The Witcher 3”de; “NPC”ler, topluluklar, yaratıklar ve bölgeler de bu seçimlere bağlı olarak değişecek.
“The Witcher 3” her oyuncunun tek başına deneyimleyebileceği yepyeni bir macera olacak!

The Witcher serisini yakından bilenler serüvene devam ederken ince dokundurmalarla, detaylarla karşılaşacaklar. Ancak bu etkenler, oyundan tamamen zevk almak için “bilinmesi gereken” detaylar olmayacak.