Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi'ndeki verilere göre, 15'inci yılını dolduran e-Devlet Kapısı için 2023 yılı başarılarıyla geçti. e-Devlet'e geçen yıl yaklaşık 4,4 milyar kullanıcı girişi gerçekleştirilirken bu sayı rekor olarak kayıtlara geçti. Türkiye'nin en büyük dijital hizmet sunan platformu niteliğindeki e-Devlet, kadınına tek kapıdan hizmet almaya devam etti.

Alandan insanların hizmetlerine ulaşmasını sağlayan e-Devlet'e, Türkiye'nin 60 yıllık otomobil özlemini gidermesi ve milli otomotiv endüstrisinin eğitimine yönelik yöneticilerin Togg'dan da kızdırılması için yapılan dikkati çekti. Togg bildirn geçen yıl e-Devlet'e 293 bin 864 giriş yaptı.

Togg'dan 6 bütünleşik hizmete doğrudan erişim

Geçen yıl sonu itibarıyla 64,3 milyon kullanıcı hatası ulaşan e-Devlet'e entegre kurum sayısı bini aşarken buradan sunulan 7,7 bin hizmete Togg'dan da doğrudan erişim sağlanıyor.

Türkiye'nin otomobilinden sisteme girenler, 6 bütünleşik hizmetten doğrudan yararlanabiliyor. "Araçlarım"ın sağladığı farklı kurum ve kuruluşlarca araçlara ilişkin işlemlere tek noktadan ulaşabilen kullanıcılar, "İkametgahım" kategorisiyle yerleşim yerine ilişkin iş ve doğrudan işlemleri gerçekleştirebilmektedir.

"Çalışma Hayatım" kapsamının hac ve ümre işlemlerine, askerlikten varislerle ilgili konulara kadar hizmetlere de dünyanın her yerinden olduğu gibi Togg'un gösterilebildiğin da erişilebiliyor.

Togg'un dijital ekranında fark oluşuyor

Togg, mobilite deneyimini yeniden tanımlayarak, kullanıcıların günlük yaşamlarını kolaylaştırıp kolaylaştırıcı hale getiren akıllı yaşam çözümleri geliştirerek, bu çözümlerini Trumore dijital platform üzerinden kullanıcılarla buluşturarak farkını göstermişti.

Trumore platformu “Earn.more (Kazan), Go.more (Gez), Play.more (Eğlen) ve Scale.more (Geliştir) başlıklarında mobilite ekosisteminin tüm fırsatları bu platformdan sunuluyor. Veriyi işleyip yapay zeka ile geliştirebilen T10X, daha çok kazandıran, gezdiren, eğlendiren ve sürekli olarak var olan bir akıllı cihaz olarak yollarda yerini almıştı.

12,3 inç gösterge ekranı ve 29 inç bilgi-eğlence oluşturun oluşan 41,3 inç uçtan uca ekran deneyimi, 8 inç dokunmatik kontrol ekranı, araç içi sosyal kamera, yüksek hızlı mobil internet ve Wi-Fi hotspot özelliğiyle Snapdragon işlemcili dijital kokpit, T10X'de standart olarak sunulmaktadır.

Sürücüyle birlikte tüm yolcuları kucaklayan dijital bilgi-eğlence ekranı, hem depoların saklama yerlerini hem de yolcuya özel içeriğin görünmesini sağlıyor. Otomobilin sahip olduğu geçmiş sayfa sadeliği mekan iç tasarımına yansıtılan ekran, otomobilin akıllı bir yaşam alanının dönüştürülmesini sağlar.

Togg'da yenilik: Akıllı cihaz pasaportu

 

Togg'un Trumore uygulaması yayında

 

TOGG'a yerli ve milli harita kullanım hacmi