Toshiba  düzenlediği "Toshiba Spot On" etkinliğinde, kullanıcıların bakış açılarını değiştirecek, en yeni, en iddialı Toshiba TV, Notebook ve tablet modellerini tanıttı. Etkinlikte konuşan TNB A.Ş. Genel Müdürü Aytaç Biter, Toshiba'nın öne çıkan ürünlerini tanıtırken, premium Toshiba marka algısını Türkiye pazarında daha yükseklere taşıyacak yeni çalışmalara da değindi.
Yeni tasarımlarını ve yeni ürünlerini anlatırken Aytaç Biter "İster TV, ister notebook veya tablet, tüm Toshiba modelleri artık ortak tasarım öğeleriyle gelecek. Etkinliğimizin temelinde de bu vurgu yeralıyor. Spot on ile ön plana çıkardığımız unsurlar, yakın gelecekteki Toshiba ürün ve tasarım anlayışını ifade ediyor'' dedi.
Etkinlikte tanıtılan Toshiba'nın 2'si bir arada ultrabook tablet modeli Portege Z10t, hem kurumsal kullanımda hem de sosyal aktivitelerde benzersiz bir esneklik sağlayarak dizüstü bilgisayarın ve tabletin yenilikçi bir kombinasyonu olarak geliyor; kullanım amacınıza göre ister tablet isterseniz klavyeli olarak ultrabook formunda kullanılabiliyor.
Yeni P notebook serisi ise sahip olduğu Ultra HD desteğiyle, UHD içerikleri PC'den dönüştürerek yeni Toshiba L9 serisi gibi UHD özellikli televizyonlara aktarabiliyor. Böylece kullanıcılar, orijinal olarak Full HD çözünürlüğün dört katı çözünürlüğe sahip UHD formatında yaratılan en yeni nesil görüntüler ve bilgisayar oyunlarının keyfine varabiliyorlar. Notebook üzerinde UHD kayıtlı fotoğraf ve videolar da tam parlaklıklarında görüntülenebiliyor.
İnce ve modern tasarımıyla seçkin alüminyum görünüme sahip Toshiba S notebook serisi ile gelişmiş multimedya, ses özellikleri ve HD ekran sunarken; L serisi ise en yeni bilgisayar teknolojisi, multimedya ve ince modern tasarımda gelişmiş eğlence özelliklerini sunuyor.
Toshiba, 3 yeni Excite tablet serisiyle bu pazardaki iddiasını ortaya koyuyor. Excite Pure ile tasarım ve kolay kullanım unsurlarını biraya getiren Toshiba, daha profesyonel kullanım için yüksek çözünürlüklü retina ekran özelliğine sahip, Harman kardon ses sistemiyle donatılmış
Excite Pro ve digitizer kalemle hassas yazma özellikli Excite Pen ile farklı kullanıcıların bir tabletten beklediklerinin çok daha fazlasını sunuyor.
TV segmentinde ise yeni ikinci jenerasyon yeni UHD L9 TV serisi ile TV izleme alışkanlıklarını yeniden tanımlayan Toshiba, tüketiciye farklı ekran seçenekleri sunuyor. Cloud TV özellikli yeni modelleriyle de Toshiba akıllı TV segmentini bir üst seviyeye taşıyor
Günümüzün dijital yaşam tarzını bütünleyen geniş dokunmatik ekranlı yeni Toshiba All-in-One PC modelleri, tüm çözümleri tek bir cihazda sunarken; Qosmio X70, beklentisi yüksek kullanıcılar için hız, performans, gelişmiş grafikler ve ses kalitesini geniş bağlantı özellikleriyle birleştiriyor.