Toshiba Europe GmbH, Bugün Amsterdam’da açılan ISE( Integrated Systems Europe) fuarında iş amaçlı ekran pazarına girdiğini duyurdu. Toshiba fuarda ilk kez profesyonel AV ve elektronik sistemlerindeki Toshiba’nın mevcut ve yeni çözümlerini ziyaretçilere sunuyor.
 
Toshiba pazara eğitim, konaklama, sağlık, ulaştırma, perakende ve eğlence gibi farklı sektörlerin kendine özgü ihtiyaçlarını karşılamak üzere geniş bir ürün serisi ile giriş yapacak. Mevcut çözümler, 7/24 çalışan profesyonel yönlendirme ekranlarını ve tüm gün reklam gösterimi için kullanılan daha küçük boyutlu ekranları ve Ultra HD modeller için tasarlanan OPS bağlanabilirliğini kapsıyor.
Tüketici pazarında Toshiba’nın öncülük yaptığı Ultra HD’nin pazara girmesi ve ekranların internete bağlanabilirlik özellikleri bu pazara Toshiba’nın aktarabileceği uzmanlık alanlarından yalnızca ikisi.
Full HD’den dört kat daha net görüntü sağlayan Ultra HD, perakende, tasarım ve mimari sektörlerinde kullanım için ideal. Ayrıca günümüzün ekranlarındaki gelişmiş bağlanabilirlik özellikleri ise, iş amaçlı uygulamalara hem daha fazla içerik seçeneği açısından, hem de ekranların tek bir merkezi noktadan yönetilebilmesi açısından çok daha fazla esneklik sağlıyor.
 
Gösterimi yapılan ürünlerin bir özeti;
 
Konaklama sektörüne özel ekranlar – entegre “Otel modu” ve 102 cm ‘e (40”) kadar ekran boyutu seçenekleri
 
Yönlendirme ekranı amaçlı televizyonlar – 126 cm’e (50”)  kadar ekran boyutu seçenekleri ile dahili gösterim özelliği bulunan ekranlar
 
Profesyonel Yönlendirme özellikli Monitörler – 178 cm’a kadar (70”) ekran boyutlarında 7/24 işletim
 
Akıllı Levha Yönetim Sistemleri – tek bir merkezi yönetim noktasına bağlı çözümler
 
Ultra HD Televizyonlar – 4K ekran çözünürlüklü 213 cm’e kadar (84”) ekran boyutları
 
Dokunmatik Ekran Çerçeveleri – 178 cm’e (70”)  kadar boyutlarda 6 noktalı optik dokunmatik ekran çerçeveleri