Dubai’de, 8298 metrelik uzunluğu ile dünyanın en yüksek binası olan Burj Khalifa’nın 124. katında yer alan seyir terasında biletleme işlemleri Türk Telekom firması olan İnnova’nın Türkiye’de geliştirip tasarladığı kiosklarla yapılıyor.
İnnova’nın self servis çözümler alanındaki uluslararası markası ‘Kiosk İnnova’ cihazlarının hizmete alınmasından önce, gökdelende seyir terasına bilet almak için uzun kuyruklar oluşuyordu. Günler öncesinden biletini internet üzerinden alan turistler bile bu uzun sıralarda bekleyerek biletlerini gişeden bastırmak zorunda kalıyordu.
İnnova Kiosk ve Otomasyon Çözümleri Direktörü Ahmet Kebabçıoğlu, Kiosk İnnova ürünlerinin Dubai’de iyi tanındığını ve ülkenin önde gelen şirketlerince tercih edildiğini belirterek, “Burj Khalifa’nın yanı sıra Dubai’de  Sharaf,  RTA gibi kurumlar da bizi tercih ediyor. Ortadoğu’da sürdürdüğümüz planlı ve istikrarlı çalışmalar, gerek Dubai’de gerekse diğer Ortadoğu ülkelerinde her geçen gün yaygınlığımızın artarak devam etmesini sağlıyor” dedi.Milliyet