Cardtek Group,  24 – 27 Şubat 2014 tarihleri arasında İspanya’nın Barselona şehrinde düzenlenen dünyanın en büyük mobil teknoloji fuarı GSMA MWC’de (Mobile Word Congress) 4 yıldır olduğu gibi yine yer alıyor. İlk olarak 1995 yılında Madrid’te düzenlenen Mobile World Congress’in 2013 yılında Barselona’da düzenlenen 18.’sine 200 ülkeden 72.000’den fazla katılım olmuştu. 1.700’den fazla şirketin katılacağı mobil teknolojiler fuarına bu yıl Cardtek Group şirketlerinden Phaymobile katılıyor. Fuarda son dönemde daha da önem kazanan mobil ödemeler ve katma değerli servisler alanında geliştirdiği ürünleri ziyaretçilere tanıtıyor.
Fuarda TSMxpert, Walletxpert, NFCxpert, M2Mxpert, Mobil Finansal Servisler, Mobil Test Araçları gibi ürünlerini on plana cikaracak olan Phaymobile, bu ürünlerle mobil dünyayla,  ödeme, sadakat programları, biletleme ve geçiş kontrol iş kollarını teknolojik anlamda bir araya getiriyor. İlgili ürünlerle, son kullanıcıya her alanda ödeme yapmak, geçiş kontrolsistemlerinde kolaylık sağlamak, kişi puan avantajı kazanımları, fatura ödemeleri ve para transferi gibi alanlarda mobil uygulama tabanlı pratik çözümler sunuluyor. Fuarda Phaymobile’ın  NFC ve mobil finansal servisler için geliştirdiği mobil uygulaması Walletxpert ürününün  yeni versiyonu ilk kez ziyaretçilere tanıtılacak.
 
Phaymobile Genel Müdürü Özgür Güngör, Phaymobile’in mobil ödemeler dünyasının şekillenmesinde önemli parçalar üreten bir firma olduğunu ve farklı platformlarda geliştirdiği mobil uygulamalar için temel teşkil eden güvenlik altyapıları ile hem ulusal hem de uluslararası alanda çözümler sunduklarını belirtti. “Özellikle son iki yıl içinde hızla kabul gördüğümüz Avrupa pazarında konumumuzu daha da güçlendirmek ve diğer pazarlara açılmak için sektörün en önemli etkinliği olan Mobile World Congress’te ürünlerimizi ve servislerimizi anlatmak, sergilemek ve yeni iş ilişkileri kurmayı amaçlıyoruz. Cardtek Group kuruluşu bir firma olarak grubumuzun ürün portföyü içinde birçok bütünleşik çözümün de fuar ziyaretçilerine anlatımını gerçekleştireceğiz” diyen Güngör bu ürün portföyü arasında ulaşım ve şehir kartları, kart yönetimi sistemleri de bulunduğunu söyledi.