Türk Telekom Grup şirketlerinden Türk Telekom International'da (TTI) Pazarlama Genel Müdür Yardımcılığı görevine Uğur Mutluhan Oruncak, Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine ise Stuart Evers atandı.
Türk Telekom International açıklamasına göre şirkette iki kritik pozisyona yeni isimler atandı. Uğur Mutluhan Oruncak Pazarlama Genel Müdür Yardımcılığı görevine, Stuart Evers da Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi.
Oruncak, kariyerine 1992'de TRT’de başladı. Bir süre TRT'de çalıştıktan sonra mesleki kariyerini yurt dışında sürdürmeye karar veren Oruncak, Amerika’da ve Kanada'da Nortel, Mitel ve Oracle gibi firmalarda çeşitli görevlerde bulundu. Kanada’da Business Development Bank’a danışmanlık yapan Oruncak, evli ve 3 çocuk babası.
Evers ise kariyerine 1996 yılında Eircom'da başladı ve 17 yıl telekomünikasyon sektöründe çeşitli yönetici pozisyonlarında çalıştı. Czech Telecom, Telefonica, Tele Denmark, GTS ve Euroweb gibi birçok telekom firmasında görev aldı. Dublin Institute of Technology (DIT) ve Trinity College mezunu olan Evers, evli ve bir çocuk babası.