Turkcell'in 8 Mayıs'ta tanıttığı yeni akıllı telefonu Turkcell T60, dikkat çekici fiyatıyla satışa sunuldu. Turkcell T60’ın taksitli ve tarife seçenekli fiyatlarını burada yayınladığımız haberde inceleyebilirsiniz.
 
T60, satışa sunulmasının ardından incelememiz için ofisimize ulaştı. Bizde detaylı incelemeye geçmeden önce cihazın kutusunda neler var beraber bakalım istedik. İsterseniz kutu açılışına geçmeden önce Turkcell T60'ın özelliklerini hatırlayalım.

video##1708##player
 
Çinli ZTE tarafından üretilen Turkcell T60, tasarımı ve özellikleriyle dikkat çekiyor. Köşeleri yuvarlatılmış kasası ve hafif yapısı ile ergonomik bir tutuş sağlayan cihazın siyah ekranı tasarım olarak şık bir görünüş sağlıyor.
 
Turkcell T60, 5 inç’lik 720p çözünürlüklü ekrana sahip. Plastik kasa tasarımıyla üretilen T60’da Qualcomm yapımı MSM8939 kodlu 8 çekirdekli Snapdragon 615 işlemcisi, 2 GB sistem belleği ve 16 GB dahili depolama alanı yer alıyor. Bu alanı MicroSD kart girişi ile büyütmek te mümkün.
 
Sony’nin IMX214 görüntü sensörüyle donatılan 13 MP çözünürlüklü kamera arka tarafta kendine yer bulurken, selfie çekimleri için de 5 MP çözünürlüklü kamera ön kısımda konumlandırılmış.
 
5 inç boyutlu ekranda 720p çözünürlük sunan Turkcell T60′ın güç ihtiyacını ise 2400 mah kapasiteli batarya karşılıyor. 
 
Turkcell T60 ile ilgili detaylı incelemeyi önümüzdeki günlerde yayınlayacağız. Bugünlük sizi kutu açma videosuyla başbaşa bırakabiliriz.

Teknolojigundem.com