İstanbul sokaklarında geçen ve %100 yerli kaynaklarla geliştirilen Metrobüs: Race in İstanbul oyunu eğlenceli hikayesi ve gerçekçi araç kontrolü ile Android cihazlar için yayında. 

 

Türkiye’nin önde gelen oyun şirketi Atom Games, Metrobüs'te ezilme tehlikesi geçirmeden seyahat etmek isteyenlerin ısrarlı taleplerini göz önüne alarak %100 yerli kaynaklarla oyunu geliştirdi. 

 

Metrobüste heyecan dorukta

Oyunun sahip olduğu İstanbul teması nedeniyle özellikle İstanbullulardan yoğun ilgi beklenen Metrobüs: Race in İstanbul eğlenceli bir hikayeye sahip. Aracın şoförü, araçta bir bomba olduğunu öğrenince rahatsızlanıyor. Metrobüsün direksiyonuna ise oyuncu geçiyor. Oyuncuların ise yapması gereken metrobüsün kontrolünü ele alarak metrobüsün hızını 50 km/h altına düşürmemek, trafikte sürüş hızını yüksekte tutmak ve bu esnada polise yolcuları kurtarması için yardım etmektir. Bunu yaparken, hız kaybetmemek için yoldaki engellere dikkat edilmelidir. Boğaz köprüsünün keyfinin de çıkartılabildiği oyuna oyuncular ücretsiz ulaşabiliyor.

 

Müthiş 3D grafiklere sahip Metrobüs Race in İstanbul oyununda; Boğaz Köprüsü, İstanbul ve 4 farklı metrobüs gibi lokal ögeler de bulunuyor. Gyro kontrolü ile gerçekçi sürüş keyfi ve trafikle uyumlu oyun deneyimi sunan oyun büyük beğeni topluyor. Oyun ayrıca sahip olduğu online skor listesi ile arkadaşlarınızla yarışmayı daha zevkli hale de getiriyor.

 

Oyunun videosuna https://www.youtube.com/watch?v=fqBEGzB6C8M adresinden ulaşabilirsiniz.

 

Metrobüs oyununa www.atomgames.net adresinden ulaşabilirsiniz. 

Metrobüs Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.atomgames.metrobus1