Türkiye’nin önde gelen yeni nesil telekom operatörlerinden olan TurkNet, kurumlara önemli bir telekom hizmeti sunuyor! İsteyen kurumları ofislerinde ziyaret eden TurkNet yetkilileri, söz konusu kurumların telekom ihtiyaçlarının analizini yaparak, onlara en uygun telekom çözümünü ve tasarruf fırsatını sunuyor.
Hizmet çeşitliliği ve bu hizmetleri tek elden, tek fatura ile sunabilmesi ile rakipleri arasından sıyrılan TurkNet, hesaplı telekom çözümleri ile de yoğun ilgi görüyor. TurkNet’in sunduğu Telekom İhtiyaçları Analizi hizmeti, bir kurumun mevcut iletişim altyapısının ve internet erişimi, sabit telefon, veri merkezi ve barındırma gibi tüm telekom ihtiyaçlarının değerlendirilmesine dayanıyor. Böylece kurumlar, kendilerine en uygun telekom çözümlerini görerek, diledikleri takdirde de yararlanmayı seçerek, önemli miktarlarda tasarruf sağlayabiliyorlar.
TurkNet’in ücretsiz olarak sunduğu İhtiyaç Analizi Hizmeti‘nden yararlanmak isteyen kurumlar www.turknet.net.tr adresinden başvuruda bulunabiliyor.