Serpil Timuray, 1 Ocak 2014 itibariyle, Vodafone'un 409 milyon abonesinin yüzde 65’inin bulunduğu, servis gelirlerinin yüzde 30’unu oluşturan ve grubun dünya genelindeki iki yönetim bölgesinden biri olarak konumlanan AMAP Bölge Başkanlığı görevini Nick Read’den devralacak.
Timuray, AMAP Bölge Başkanı olarak atandığı yeni göreviyle Vodafone Grubu İcra Kurulu üyesi olarak, Vodafone Grubu CEO’su Vittorio Colao’ya doğrudan raporlayacak.
2008 yılından bu yana AMAP Bölge Başkanı olarak görev yapan Nick Read ise 1 Ocak 2014 itibariyle Vodafone Grubu Finanstan Sorumlu Üst Düzey Yöneticisi (CFO) olarak atandı. 
"4 YILDA PAZAR PAYINI % 30'A ÇIKARDIK"
Serpil Timuray, yeni görevlendirmeyle ilgili şöyle konuştu: “Vodafone Türkiye’de son 4 yıldır birlikte çalıştığımız Gökhan Öğüt’ü Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan’ı olarak devralacağı yeni görevinden ötürü tebrik ederim. Vodafone Türkiye son 4 yılda, mobil telekomünikasyon sektörünün 'en hızlı büyüyen operatörü' olarak toplam gelirlerini 2 misline, gelir pazar payını yüzde 18.6’dan 30’a çıkarmış, son mali yılında en yüksek kârlılığına ulaşmıştır. Bu başarılarda büyük payı olan Öğüt’ün şirketin yeni dönemine çok başarılı bir liderlik yapacağına inancım tamdır. Kendisine ve tüm Vodafone Türkiye ekibine başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Serpil Timuray kimdir?
Serpil Timuray, Ocak 2009’dan bu yana Vodafone Türkiye’nin İcra Kurulu Başkanı olarak görev yapıyor. Timuray, Ekim 2013 itibariyle, mevcut görevine ek olarak, Vodafone Grubu’nun 409 milyon abonesinin yüzde 70’inin bulunduğu ve dünya genelindeki iki yönetim bölgesinden biri olarak yapılanan AMAP bölgesine (Afrika, Orta Doğu ve Asya Pasifik) Bölge Direktörü olarak atandı. Timuray, Eylül 2012'den bu yana Afrika’nın lider telekomünikasyon gruplarından Vodacom Grubu’nun Yönetim Kurulu Üyesi olarak da görev yapıyor. Vodacom Grubu, genel merkezi Güney Afrika Cumhuriyeti dahil olmak üzere Sahraaltı Afrika bölgesinde 6 ülkede faaliyet gösteriyor ve son mali yılında 59 milyon abonesiyle 6.2 milyar euro gelir kaydetti.