2001 yılından bu yana mobil, e-ticaret ve operasyon yazılımları geliştiren Parkyeri, 20 milyon abonesiyle Tayland mobil iletişim pazarının yüzde 25’ini elinde tutan True ile uzun vadeli bir iş ortaklığı anlaşması imzaladı. Buna göre Parkyeri, True’nun abonelerine sunacağı dijital pazarlama servislerini içeren çok fonksiyonlu bir servis altyapısı geliştirecek.
“True projesini kazanmakla bir değil iki önemli iş başardığımıza inanıyoruz” diyen Parkyeri Genel Müdürü Giray Pultar, “Genelde batılı şirketler Uzak Doğu’dan hizmet alırlar ama bu kez tam tersini yapmayı başardık.” şeklinde devam etti.
Proje kapsamında Parkyeri True abonelerine özel servis platformları geliştirecek ve operatör bu platform üzerinden pazarlama kampanyalarını yürütecek. Projenin ilk adımı olarak, True müzik servislerini kullanan aboneler dinlemek istedikleri parçalara web ve mobil uygulamalar üzerinden çevrimiçi ulaşırken, isterlerse bilgisayarlarına indirip çevrimdışı olarak da dinleyebilecekler. Ancak bu servisler platformun sadece birkaç özelliği.