Yılbaşı gecesi heyecanla beklenen Victoria’s Secret defilesi bu yıl LG OLED TV sponsorluğunda CNBC-e ekranlarında olacak. Dünyaca ünlü mankenlerin podyuma çıktığı “Victoria’s Secret Fashion Show 2013” her yıl olduğu gibi bu yıl da birbirinden özel şovlarla renklenecek.
Victoria’s Secret Fashion Show 2013, 31 Aralık 2013 gecesi LG OLED TV sponsorluğunda CNBC-e’de yayınlanacak. Dünyaca ünlü mankenler Alessandra Ambrosio, Adriana Lima, Lindsay Ellingson, Doutzen Kroes, Candice Swanepoel, Lily Alridge, Behati Prinslod ve Karlie Kloss’un podyuma çıkacağı bu yılki defilede meleklere Neon Jungle, Fall Out Boy, Taylor Swift ve A Great Big World dansları ve şarkılarıyla eşlik edecek. Defilenin gelenekselleşen fantazi serisinde ise 10 milyon dolar değerindeki Royal Fantasy Bra’yı seksi melek Candice Swanepoel taşıyacak.
31 Aralık akşamı sevilen CNBC-e dizilerinin yılbaşı özel bölümlerinin ardından, Robert Zemeckis’in müthiş animasyonu A Christmas Carol CNBC-e ekranında olacak. Hemen ardından Madonna’nın MDNA turu kapsamında verdiği Türkiye konseri ve gece tam 24:00’te gelenekselleşmiş yılbaşı eğlencesi Victoria’s Secret Fashion Show 2013 LG OLED TV sponsorluğunda yayınlanacak.
LG OLED TV sponsorluğunda gerçekleştirilecek ve www.cnbce.tv adresi üzerinden de izlenebilecek yılbaşı özel programı ile detaylara Facebook/LGTurkiye adresinden ulaşılabilir.