Vodafone, faturasız abonelerine sadece aboneliklerinin başlangıcında değil, her daim kazandıracak Altın Tarife portföyünü duyurdu. Adını sakladıkça sürekli değer kazanan “altın”dan alan Vodafone’un yeni tarifeleri, abonelere kaldıkça veya konuştukça kazandırıyor.
 
Vodafone, yeni tarife portföyünü, faturasız abonelerin ihtiyaçlarına uygun olacak şekilde geliştirdi. Vodafone, kendilerine sunulan avantajların sadece aboneliklerinin başlangıcında değil, operatörlerinde kaldıkları sürece devam etmesini bekleyen abonelerine, her daim kazandıracak formülü Altın Tarifeler’le sunuyor.
 
Aylık bir ücret karşılığında kaç dakika konuşabileceklerini baştan bilmek isteyen aboneleri için Kaldıkça Kazandıran Altın Tarifeler grubunu sunan Vodafone, bu tarife grubunda farklılaşan ihtiyaçlara Çeyrek, Yarım ve Tam Altın isimli tarifeleriyle farklı fiyat noktalarında farklı içeriklerle cevap veriyor.
 
Çeyrek Altın Tarifesinde 15 TL karşılığında abonenin hattına ilk ay 200 dakika yükleniyor. Her ay 15 TL karşılığında dakikaları her ay artarak altıncı ay itibariyle her yöne 400 dakikaya ulaşıyor. 25 TL’lik Yarım Altın Tarifesi’nde ilk ay 500 dakika sahibi olan aboneler, aynı kurguyla altıncı ay itibariyle 750 dakikaya ulaşabilirken; konuşmanın yanında SMS ve internet de kullanırım diyenler için sunulan 30 TL’lik Tam Altın Tarifesi’nde ise aboneler ilk ay her yöne 500 dakika, 500 SMS, 500 MB sahibi oluyor, altıncı aydan itibaren her yöne 650 dk, 1000 SMS, 1 GB internet ve tüm Vodafone’lurla sınırsız konuşabiliyor. Böylelikle aboneler, Vodafone’da kaldıkça kazanıyorlar.
 
“Yüklememi yapayım, paket/tarife satın almadan ne zaman ihtiyacım olursa o zaman konuşayım” diyen aboneler içinse her yöne 5 dakikası 50 kuruşa konuşturan “5’i 1’lik Altın Tarife”yi sunan Vodafone, bu tarifedeki abonelerine her yönü aradıkları ve diğer operatörler ve sabit hatlardan arandıkları her 5 dakika için her yöne 1 dakika kazandırıyor.
 
Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Uysal, konu hakkında şunları söyledi:
“Daha iyi bir gelecek için herkese ilham verme ve abonelerimize mucizeleri yaşatma misyonuyla, Vodafone’luların ihtiyaçlarını karşılayan, onların hayatını kolaylaştıran ürün ve hizmetler geliştiriyoruz. Altyapı, hizmet ve sosyal yatırımlara öncelik verdiğimiz yeni dönemimizde, Türkiye’nin dijital dönüşümüne liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteriyoruz. Sektörde bir ilke daha imza atarak, Vodafone faturasız abonelerin her daim kazanmasını sağlayacak yeni tarife portföyümüzü lanse ediyoruz. Altın Tarifeler adını verdiğimiz yeni faturasız portföyümüz sürekli değer kazanan ve abonelerine giderek artan kazançlar sağlayan bir yeniliği mobil iletişim dünyasına getiriyor. Faturasız abonelerimiz, sadece numarasını taşıdığında değil; aradıkça, arandıkça veya Vodafone’da kaldıkça kazanıyor. Tarife ücreti her ay aynı kalırken, içeriği aydan aydan artan ‘Kaldıkça Kazandıran Altın Tarife’ modeli, Türkiye faturasız pazarında ilk defa Vodafone abonelerine sunuluyor. Kullanım ihtiyaçlarına göre ister kaldıkça, ister konuştukça kazanmayı seçebilecek olan abonelerimize altın değerinde iki alternatifi sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Vodafone Türkiye olarak abonelerimizin hayatını kolaylaştıran ve kendi küçük mucizelerini gerçekleştirmelerine imkan tanıyan yenilikçi iletişim teknolojileri geliştirmeyi ve dijital dönüşüm yolunda herkese ilham vermeyi sürdüreceğiz.”