Vodafone Türkiye, Cep Cüzdan uygulamasıyla ücretli yollar ve köprülerde kolaylık ve hız sağlayan Hızlı Geçiş Sistemi’ne (HGS) bakiye yüklemeyi kolaylaştırıyor.
 
Vodafone Cep Cüzdan kullanıcıları, PTT’den alınmış olan HGS’lerine yükleme yaparken zaman kazanıyor. Kampanyanın hediyesi olarak HGS ile ilk geçiş de Vodafone Cep Cüzdan sahiplerinin oluyor.
 
Vodafone Cep Cüzdan kullanıcıları, Cep Cüzdan uygulaması ile kolayca ön ödemeli Cep Nakit Kart yaratabiliyor, yarattıkları Cep Nakit Kartlarına da Vodafone’dan anında 5 TL hediye yükleniyor. Yüklenen bakiye, Vodafone Cep Cüzdan HGS yükleme adımından HGS’ye kolayca aktarılıyor. Vodafone Cep Cüzdan kullanıcıları diledikleri kredi kartlarıyla,  diledikleri zaman Cep Nakit Kart’larına kolayca bakiye yükleyebiliyor ve HGS’lerine bakiye aktarmaya devam edebiliyor. Vodafone’lular, Türkiye’de 5 milyon kişinin kullandığı PTT HGS’lerine, yalnızca akıllı telefonlarını kullanarak anında yükleme yapabiliyor.
 
Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, şunları söyledi:
“Türkiye’nin dijital dönüşümüne liderlik etmeyi hedefleyen bir şirket olarak, bu dönüşümün en önemli aşamalarından birinin mobil ödeme olanaklarının yaygınlaştığı bir topluma geçmek olduğuna inanıyoruz. Bireylerden kurumlara, sosyal hayattan ekonomik yaşama kadar Türkiye’nin uçtan uca dijital kalkınması hedefiyle ilan ettiğimiz Dijital Dönüşüm Hareketi doğrultusunda, insanların hayatlarında değer yaratabilecek altyapılara yatırım yapmaya devam ediyoruz. Büyük şehirlerin en büyük sorunlarından biri olan trafiğe çözüm sunan Hızlı Geçiş Sistemi’ne, Vodafone Türkiye olarak mobil teknolojilerimizle artı değer katacak şekilde çözüm ürettik. Vodafone Cep Cüzdan kullanıcıları, akıllı telefonlarına ücretsiz yükleyebilecekleri Cep Cüzdan uygulaması üzerinden tek tıkla HGS’ye kolayca bakiye yükleyebiliyor. Ayrıca HGS’de ilk geçiş de Vodafone’un hediyesi oluyor. Vodafone Türkiye olarak, abonelerimizin hayatını kolaylaştıran inovatif hizmet ve ürünler geliştirmeyi sürdüreceğiz.”