Vodafone Türkiye, faturasız abonelerine yıl boyu kazandıran teklifler sunmaya devam ediyor. Vodafone Faturasızlara hem yüklerken hem de harcarken kazandıran geleneksel Yükle Harca Kazan kampanyası yedinci kez Vodafone’lular ile buluşuyor. Kasım ayı boyunca geçerli Yükle Harca Kazan kampanyasında Vodafone Faturasızlar ay boyu yükledikleri veya harcadıklarının 10 katı her yöne dakika kazanma fırsatı yakalıyor.
Kampanyayla Vodafone Faturasız aboneler, yüklediklerinin ve harcadıklarının 10 katı kadar her yöne dakikayı kazanma fırsatının yanında kişiye özel dakika, SMS ve internet paketlerini de uygun fiyatlarla alabiliyor.
Kampanyadan yararlanmak isteyen tüm bireysel faturasız aboneler, KAZAN yazıp 4455’e ücretsiz SMS göndererek kendilerine özel teklifleri öğrenebiliyor, böylece 10 katı her yöne dakika kazanma şansı yakalıyor.
 
Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, şunları söyledi:
“Vodafone Türkiye olarak, daha iyi bir gelecek için herkese ilham verme misyonuyla faaliyet gösteriyoruz. Vodafone’luların ihtiyaçlarını karşılayan, onların hayatını kolaylaştıran ürün ve hizmetler geliştiriyoruz. Abonelerimizin ihtiyaçlarını iyi analiz etmeye özen göstererek, sürekli kazandıran teklifler sunuyoruz. Vodafone Faturasız abonelere sürekli kazandırma vizyonuyla geleneksel Yükle Harca Kazan kampanyamızı yedinci kez hayata geçiriyoruz. Kasım ayında Vodafone Faturasızlara, hatlarına hem yükledikleri hem de harcadıkları TL’nin 10 katı her yöne dakika kazanma fırsatı sunuyoruz. Faturasız abonelerimizin hayatını kolaylaştıran hizmet ve ürünlerimizle ‘Vodafone Faturasız’la her daim kazanmak işte bu kadar kolay’ diyoruz.”