Beşiktaş JK ile Türk spor tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmasına imza atan Vodafone Türkiye, sponsorluk kapsamında sunduğu ve alanında bir ilk olan topluluk programı Vodafone KaraKartal’a üye olmak isteyen Beşiktaşlı abonelere özel fırsatlar sunmaya devam ediyor. Futboldaki transfer döneminin başladığı şu günlerde hayata geçirilen yaz kampanyası ile Vodafone KaraKartal’a numarasını taşıyarak veya yeni hat alarak üye olan aboneler ile mevcut Vodafone aboneleri, yaz boyunca geçerli mobil internet veya dakika kazanıyor.

Kampanya kapsamında, 5 Haziran-5 Temmuz tarihleri arasında hattını Vodafone’a taşıyan veya yeni hat alarak Vodafone’lu olan aboneler, hatlarının açılmasını takiben Vodafone KaraKartal programına üye olarak 3 ay geçerli 3 GB internet veya 3 bin dakika konuşma kazanıyor. Numarasını taşımak isteyenler Vodafone cep merkezlerinde ücretsiz başvuruda bulunabiliyor.
Kampanya döneminde Vodafone KaraKartal’a üye olan mevcut Vodafone’lular da 1 ay geçerli 1 GB internet veya Vodafone’lularla 1.000 dakika konuşma kazanıyor. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin BJK1, BJK3 veya BJK5 yazıp 1903’e SMS atarak Vodafone KaraKartal programına üye olmaları yeterli.

Vodafone KaraKartal programı kapsamında bugüne kadar BJK'nın kendi sahasında oynadığı 18 maçta 5 bine yakın bilet dağıtıldı. 34 maçta 35 milyon dakikaya yakın konuşma, 16 milyonu aşkın SMS ve 16 milyon MB'ı aşkın mobil internet hediye edildi.

Vodafone KaraKartal topluluk programı son olarak uluslararası “Colloquy Dergisi” tarafından düzenlenen “Colloquy Recognizes” programı kapsamında spor kategorisinde mobil sadakat alanında ödüle layık görüldü. Vodafone KaraKartal hakkında ayrıntılı bilgi için www.vodafone.com.tr/karakartal ziyaret edilebilir.