Beşiktaş JK ile Türk spor tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmasına imza atan Vodafone Türkiye, sponsorluk kapsamında sunduğu ve alanında bir ilk olan topluluk programı Vodafone KaraKartal ile Beşiktaşlı abonelere özel fırsatlar sunmaya devam ediyor. GittiGidiyor iş birliğiyle düzenlenen kampanyayla “GITTIGIDIYOR” yazıp 6666’ya gönderen Vodafone KaraKartal’lılar, gittigidiyor.com üzerinden yapacakları adidas markalı ayakkabı alışverişlerinde SMS ile gelen kampanya kodunu ilgili alana girerek %50 indirime sahip olabiliyorlar. 1 Ekim’e kadar geçerli olacak kampanyadan faydalanabilmek için Vodafone KaraKartal ve GittiGidiyor üyesi olmak gerekiyor. Vodafone KaraKartal’a üye olmak için Vodafone hattından BJK1, BJK3 veya BJK5 yazarak 1903’e sms göndermek yeterli.

Vodafone KaraKartal ile hem takım hem taraftar kazanıyor
Vodafone KaraKartal programı kapsamında bugüne kadar BJK'nın kendi sahasında oynadığı 19 maçta 5 bine yakın bilet dağıtıldı. 37 maçta 40 milyon dakikaya yakın konuşma, 17 milyonu aşkın SMS ve yine 17 milyon MB'ı aşkın mobil internet hediye edildi. Yaptığımız çekilişlerle Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'nde futbolcularla bir araya gelen toplam 40 talihli, antrenmanı izledi, takımla öğle yemeği yedi ve fotoğraf çektirdi. Toplam 8 çekilişte imzalı 400 forma ve imzalı 80 futbol topu hediye edildi. Takımına deplasmanda destek vermek amacıyla en yaratıcı mesajı atan 5 Vodafone KaraKartal üyesi, takımla beraber Liverpool maçına gitme hakkı kazanırken, 5 kişiyi de Beşiktaş’ın Avusturya’daki Graz kampına götürdük.

Beşiktaş’ın 112’nci kuruluş yılını kutlamak amacıyla 14 -18 Mart tarihleri arasında Vodafone KaraKartal'a yeni üye olan abonelere 19 Mart'ta 3 gün geçerli 250 MB mobil internet hediye edilirken, mevcut üyelere de daha önce kazandıkları faydalara ek olarak 19 Mart gününde geçerli 100 MB internet hediye edildi.

Son olarak yaptığımız Yaz Kampanyasıyla transfer dönemi’nde yeni gelen abonelere 3000dk veya 3GB internet hediye edildi.

Vodafone KaraKartal topluluk programı son olarak uluslararası “Colloquy Dergisi” tarafından düzenlenen “Colloquy Recognizes” programı kapsamında spor kategorisinde mobil sadakat alanında ödüle layık görüldü. Vodafone KaraKartal hakkında ayrıntılı bilgi için www.vodafone.com.tr/karakartal ziyaret edilebilir.