Vodafone Red Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası, 11-12 Ekim tarihleri arasında Alaçatı’da düzenlenecek. 9 yıldır gerçekleştirilerek dünyanın en prestijli balıkçılık turnuvalarından biri olan ve 4 yıldır Vodafone sponsorluğunda gerçekleşen Vodafone Red Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası, abonelerinin mobil iletişim ihtiyaçlarını uçtan uca karşılayan Vodafone Red’in ana sponsorluğunda düzenlenecek.
İş dünyasından pek çok ünlünün katılımıyla bir festival havasına bürünecek Vodafone Red Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası’nda, 70’ten fazla tekne, rekor için denize açılacak. Turnuvada Mustafa Koç, Cem Boyner, Mahmut Özgener, Gökhan Çarmıklı, Can Kestelli gibi iş dünyasının ünlü isimleriyle dünya çapında birçok profesyonel balıkçı yarışacak.
 
Tekneler M2M ile izlenecek
 
Ülkemizde spor alanına yaptığı yatırımları sürdüren Vodafone Türkiye, sportif balıkçılığın en önemli etkinliği olan ve Avrupa’nın en büyük üç balıkçılık yarışmasından biri kabul edilen Vodafone Red Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvasına desteğini 4. yılında da devam ettiriyor.
Bu yıl Vodafone’un dijital dönüşüm vizyonu kapsamında teknolojik dönüşümden geçecek. Turnuvaya katılacak teknelere Vodafone makineler arası iletişim (M2M) cihazları ve Cepte Wi-Fi’ler entegre edilecek. Böylece tekneler Vodafone 3G bağlantısıyla her an internete bağlanabilecek ve teknelere dair detaylı istatistikler ve konum bilgileri www.RedAlacatiFishing.com sitesindeki harita üzerinden anlık olarak takip edilebilecek.
Alaçatı Port Marina’da düzenlenecek turnuvada balıkçılar, birinci olmak için centilmence mücadele edecek. 11 Ekim sabahının ilk ışıklarıyla avlanmak üzere denize açılacak tekneler, sekiz saat sürecek deniz macerasında kıyıya en büyük ve en fazla balıkla dönmek için yarışacaklar.