Vodafone Red dünyası, ailelerin artan iletişim ihtiyaçlarını indirim avantajıyla uçtan uca karşılıyor. Özellikle çocuklarıyla sık sık iletişim kuran, dakika ve internetini özgürce kullanmak isteyen aileler, Vodafone Red’den avantajlı fiyatlarla faydalanıyor.
 
Herkes telefonunu ailece doya doya kullansın diye bolca dakika, bolca internet ve bolca SMS sunan Red tarifeleri, ailelere %50’ye varan indirimlerle 39 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor. Red aboneleri, ailelerinden bir kişiye bu özel indirimi sağlayabiliyor. İsterse indirimi alan kişi, ailesinden bir başka kişiye %50 indirim verebiliyor. Böylece aile içinde herkesin iletişim ihtiyaçlarına yetecek, ekonomik bir tarife seçeneği doğuyor. En yakın Vodafone Cep Merkezini ziyaret ederek ya da 0850 250 20 55’i arayarak aile indirimi hakkında bilgi alınabiliyor.
 
Vodafone Red’liler tüm Vodafone’lularla ve tüm sabit hatlarla sınırsız konuşuyor. Ayrıca Vodafone Red’liler, hiçbir ek ücret ödemeden, tarife dakikalarıyla yurt içini arar gibi, ABD dâhil 22 ülkedeki sevdiklerini arayabiliyor. Vodafone Red tarifelerindeki her yöne dakikalar kapsamında aboneler herhangi bir işlem yapmadan 22 ülkedeki tüm cep, ev ve iş numaralarıyla konuşabiliyor. Yurt dışına çıkan Vodafone Red’liler, 23 ülkede tarifelerindeki tüm dakika, SMS ve interneti sanki Türkiye’deymiş gibi özgürce kullanabiliyor.
 
Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, şunları söyledi:
 
“Abonelerimizin hayatını kolaylaştırdığımız Vodafone Red dünyasında, uçtan uca iletişim hizmetlerine ek olarak sürekli yeni fırsatlar sunmayı hedefliyoruz. Yeni aile indirimimizle, Vodafone Red’li aileler, artan iletişim ihtiyaçlarını %50’ye varan indirimle özgürce karşılayabiliyor. Vodafone Red’li abonemiz, aile bireylerini özel indirimle Red dünyasıyla tanıştırabiliyor ve aile ekonomisinde maliyet avantajı elde ediyor. Red dünyasında ailelerin artan iletişim ihtiyaçlarını uçtan uca karşılarken, onlara hayatı kolaylaştıran fırsat ve sürprizler sunmayı sürdüreceğiz.”