Vodafone Red dünyası, bu Ramazan Bayramı’nda da abonelerine avantajlı hizmetler sunacak. Özellikle bayramda yurtdışına çıkmayı planlayan Vodafone Red’liler, Türkiye'de ilk ve tek olan “Her Şey Dâhil Pasaport” hizmeti ile tarifelerindeki tüm dakika, SMS ve interneti yurtdışında da Türkiye'deymiş gibi özgürce kullanabilecek. Son düzenlemelerle birlikte, “Her Şey Dâhil Pasaport” hizmetinin geçerli olduğu ülke sayısı, Rusya, Bulgaristan, Avusturya, Belçika, İsviçre ve Suudi Arabistan gibi ülkelerin de eklenmesiyle 23’ten 51’e çıktı.
 
İnternet kullanımında son bir yılda %137 artış
“Her Şey Dâhil Pasaport” hizmeti, Akıllı Ücretlendirme Teknolojisi ile abonelerin fatura kaygısı yaşamadan tüm mobil iletişim hizmetlerinden yararlanmasını kolaylaştırıyor. Abonelerin yurtdışındaki dakika, SMS ve internet kullanımını otomatik algılayan bu teknoloji sayesinde, kullanım yapılmadığı günlerde aboneye herhangi bir ücret yansıtılmıyor. Dakika, SMS veya internet kullanımı yapılırsa, aboneden günlük 9,90 TL kullanım ücreti alınıyor. Son bir yılda internet kullanımlarını %137 artıran Vodafone Red’liler, “Her Şey Dâhil Pasaport” sayesinde yurtdışında da interneti doyasıya kullanabiliyor.
 
Vodafone Red’liler geleneksel yaz fırsatlarıyla çifte bayram yaşayacak
Vodafone Red dünyası, geleneksel yaz fırsatlarıyla bu Ramazan Bayramı’nda üyelerinin hayatını kolaylaştırmaya devam edecek. Bu kapsamda, Vodafone Red abonelerine bu bayramda da havalimanında VIP transfer ve ücretsiz lounge hizmetinden, ayrıca Budget’ta %50 indirimli araç kiralama fırsatından yararlanma imkânı sunulacak. Diğer yandan, popüler plajlarda %50, seçkin restoranlarda ise %25’e varan indirimler de Vodafone Red'lilerin bayram coşkusunu artıracak. Çeşme ve Bodrum'un popüler plajlarında geçerli %50 indirim için PLAJ yazıp 6666'ya mesaj atmak yeterli olacak. Ayrıca, bayram tatilini Ege kıyılarında geçirecek Vodafone Red aboneleri, cihazları ile ilgili tüm teknik destek ihtiyaçları için Vodafone Red Mobil Destek Ekibi’nden ücretsiz destek alabilecek.
 
Ender Buruk: “Vodafone Red, 20 ülkeye ilham verdi”
İletişim hizmetlerinde dijital dönüşüm hedefiyle Türkiye’de doğan Vodafone Red’in başarısıyla global lansmanlara da ilham verdiğini ve bugün 20 ülkede 12 milyon Vodafone Red abonesinin bulunduğunu belirten Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, şunları söyledi:
 
“Dijitalleşmenin en yüksek seviyede olduğu abone grubumuz Vodafone Red’lilere her şeyin baştan tam olduğu ürün ve hizmetler sunarak dijital dünyanın olanaklarından en üst düzeyde faydalanmalarını sağlıyoruz. Uçtan uca iletişim hizmetlerinin yanı sıra sürekli yeni fırsatlar da sunduğumuz Vodafone Red dünyasında, her yıl olduğu gibi bu yıl da abonelerimize keyifli bir bayram tatili yaşatmayı hedefliyoruz. Bu kapsamda, abonelerimizin bayram tatilinde artan iletişim ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla başta ‘Her Şey Dâhil Pasaport’ hizmetimiz olmak üzere önemli avantajlar sunuyoruz. Vodafone Red'liler, yurtiçi ve yurtdışı fiyat ayrımını ortadan kaldırdığımız bu hizmetimizle Ramazan Bayramı süresince tarifelerindeki dakika, SMS ve interneti 51 ülkede sanki Türkiye'deymiş gibi özgürce kullanabilecek. Bu sayede, yurtdışındayken de sosyal medya hesaplarından uzak kalmayacak, yakınlarına 7/24 ulaşabileçek ve gittikleri ülkede görülmesi gereken yerleri harita servisleri ile kolaylıkla bulabilecek. Abonelerimiz ayrıca, havalimanında VIP transfer ve ücretsiz lounge hizmetinin yanı sıra popüler plajlarda, seçkin restoranlarda ve araç kiralamada indirim avantajlarından da yararlanabilecek. Vodafone Red olarak, abonelerimizin mobil iletişim ihtiyaçlarını uçtan uca karşılarken hayatı kolaylaştıran fırsat ve sürprizler sunmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle, tüm halkımızın Ramazan Bayramını kutluyoruz.”