Vodafone'dan yapılan açıklamaya göre şirket, Profilo ile iş birliğine girerek tüm işletmeler için zorunlu hale getirilen ve hem yazar kasa hem de POS cihazı olan yeni nesil mobil ödeme kaydedici sisteme geçişte esnafa ödeme kolaylığı sağlayacak bir kampanya geliştirdi. Kampanya kapsamında Vodafone Cep Merkezleri’nde yer alan "Yarına Hazır Esnaf Köşesi"nde Profilo Yeni Nesil Yazar Kasa POS cihazı aylık 97 TL’ye 24 ay taksitle satışa sunulacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, Vodafone İş Ortağım çatısı altında oluşturdukları Yarına Hazırım Platformu ile ekonominin gizli kahramanları olan esnafın dijital dönüşümde hızla yerini alması için çalıştıklarını söyledi. Esnafa işlerini yarına hazırlamayı sağlayacak çözümler önerirken, onlar için maliyet avantajı sağlayan fırsatlar yaratmanın da öncelikleri arasında yer aldığını kaydeden Aksoy, şöyle devam etti: "Bu doğrultuda, sektörde güçlü marka Profilo işbirliği ile yeni bir kampanya başlattık. Ekim ayı itibarıyla yürürlüğe giren yeni düzenlemeyle artık işletmeler yeni nesil ödeme cihazlarına geçiş yapmak zorunda. Vodafone olarak bu zorunluluğu onlar için kolaylaştırmayı hedefleyerek Profilo marka 'Yeni Nesil Yazar Kasa POS' ürününü uygun ödeme koşullarıyla Vodafone’lu esnaf abonelerimize sunuyoruz. Bu fırsattan yararlanmak isteyen esnafımızı Vodafone Cep Merkezleri'nde Yarına Hazır Esnaf Köşesi'ne bekliyoruz."

DEV İŞBİRLİĞİ...

Profilo Ödeme Sistemleri İcra Kurulu Başkanı Veli Tan Kirtiş da işbirliği hakkında şunları kaydetti:“Türkiye’de halen yazar kasamızı kullanan 800 binden fazla müşterimiz bulunuyor ve bu müşterilerimize, onların ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayacak şekilde donatılmış, 81 il, 258 ilçe merkezinde aktif destek veren çok geniş bir servis ağı ile hizmet vermeye devam ediyoruz. Diğer yandan yaptığımız stratejik işbirlikleri ile müşterilerimize sunduğumuz avantaj ve servisleri artırmayı hedefliyoruz. Esnafımıza çok önemli fırsatlar sunduğuna inandığımız Yarına Hazır Esnaf Projesi'nin bir parçası olarak, Vodafone gibi esnafa her zaman değer veren bir dünya devi ile işbirliği yaptık. Bu kampanya ile her zaman olduğu gibi, esnafımıza en iyi yazar kasaları, güçlü iletişim ortağımız ile en uygun koşullarda sunacağımız için mutluyum."

ESNAFA ÖZEL PLATFORM

Esnafın sabit ve kurumsal çözümlere yönelik ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla tasarlanan "Yarına Hazır Esnaf Köşesi", Türkiye çapında esnafın yoğun olduğu bölgelerdeki Vodafone Cep Merkezleri içinde yer alıyor. "Yarına Hazır Esnaf Köşesi"ni ziyaret eden küçük işletmeler burada "Yarına Hazırım Platformu" ile dijitalleşme karnelerini çıkararak teknoloji ihtiyaçlarını daha net görebiliyor ve kendilerine uygun ürün ve çözümlere karar verebiliyor. Ayrıca, "Yarına Hazır Esnaf Köşesi"nde "İş'te İnternet", "İş'te Telefon", "Araç Takip", "Toplu SMS", "Yazar Kasa POS" gibi esnafın işindeki verimliliğini artıracak teknoloji ürünleri sunuluyor.