Vodafone’lular 31 Aralık 2013 ve 1 Ocak 2014 tarihlerinde toplam 327 milyon dakika konuştu, 333 milyon SMS gönderdi ve 213 terabayt data kullandı.
Yeni yılı cepten karşılayan abonelere Vodafone’un armağanı, yeni yıla özel Vodafone fırsatları oldu. Yılbaşını yurt dışında karşılayan Vodafone aboneleri, dakika, SMS ve internetlerini yurt dışında kullanmalarını sağlayan Her Şey Dâhil Vodafone Pasaport hizmetinden 1 Ocak günü ücretsiz faydalandı. Yurt dışındaki Vodafone’lular, yılın ilk gününde Türkiye’deki yakınlarıyla 9,90 TL’lik günlük kullanım ücretini ödemeden konuştu. Her Şey Dâhil Pasaport sayesinde mesajlarını ve mobil internetlerini de sanki yurt içindeymiş gibi 21 Vodafone ülkesinde özgürce kullanabildiler.
Yılbaşında en çok konuşan iller sırasıyla İstanbul, Ankara ve Şanlıurfa olurken, en çok SMS gönderen iller İstanbul, Ankara ve Samsun, en çok data kullanan iller de İstanbul, Ankara ve İzmir oldu.
Vodafone’luların yılbaşında en çok aradığı ülkeler sırasıyla Almanya, İngiltere, Kıbrıs, Fransa ve Hollanda olurken, en çok SMS gönderilen ülkeler ise Almanya, Kıbrıs, Rusya Federasyonu, İngiltere ve Azerbaycan oldu.
 
Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Süel, yeni yıl mesajında şunları söyledi:
“2013’ü geride bırakarak yeni yılı umutla karşıladık. Abonelerimiz 2014’e girerken toplam 327 milyon dakika konuştu, sevdiklerinin yeni yıllarını toplam 333 milyon SMS göndererek kutladılar. Biz de bu yeni dönemde odağımıza yatırımlarımızı yerleştirerek Türkiye’yi mobil iletişim ve dijtalleşmede dünya ligine çıkarmak için kollarımızı sıvadık. Sürekli yatırımlardan beslenen güçlü şebekemizle, her zaman olduğu gibi 2014’e girerken de kesintisiz iletişim sağladık. Abonelerimiz yılbaşında hiçbir sorun yaşamadan sevdikleriyle iletişim kurabildiler. Vodafone olarak abonelerimize duyduğumuz sevgi, saygı ve muhabbeti, yılbaşına özel Her Şey Dâhil Vodafone Pasaport fırsatımızla göstermek istedik. Yeni yılı yurt dışında karşılayan Vodafone’lular 21 Vodafone ülkesinde, KKTC ve ABD’de 9,90 TL’lik ek paket ücreti ödemeden Türkiye’deki yakınlarıyla konuştu, mesajlaştı ve özgürce mobil internet kullandı. Vodafone Türkiye olarak 2014’te de daha iyi bir gelecek yolunda iletişim teknolojileriyle herkese ilham vermeyi sürdüreceğiz.”