Bugün ortaya çıkan bir habere göre Xiaomi Mi 4c modeli, biri 2GB Ram ve 16GB depolama alanı, diğeri de 3GB Ram ve 32GB depolama alanı bulunan iki farklı versiyonla satışa sunulabilir. Xiaomi’nin cihazdan sadece 100 bin adet üretmeyi planladığı belirtilirken, bu sayının tüm cihazlar için mi yoksa sadece bir versiyonu için mi söylendiği henüz netlik kazanmadı. Bu sorunu cevabını muhtemelen tam da cihazın tanıtım tarihi olan 24 Eylül’de öğreneceğiz.

Xiaomi Mi 4c‘nin 2GB Ram ve 16GB dahili depolama alanı bulunan versiyonu, 229 Dolar fiyat etiketiyle Oppomart sitesinin online stoklarında görünmeye başladı. Cihazın diğer versiyonunun da bu fiyattan yaklaşık 50 yada 75 Dolar daha yüksek olabileceği tahmin ediliyor. Aynı şekilde fiyatlar hakkında kesin bilgi için de 24 Eylül’ü beklemek zorundayız.

Xiaomi’nin şimdiki amiral geimisi Xiaomi Mi 4‘ü satışa sunmasının üzerinden bir yıldan fazla bir zaman geçti. Ayrıca şirketin Xiaomi Mi 5‘i üretmek için de Snapdragon 820’yi beklediği yönünde söylentiler ortaya çıktı.