Çinli teknoloji devi Xiaomi, akıllı saat modeli Mi Band 4'ü 8 gün önce Çin'de satışa sunmuş, geçtiğimiz hafta ise Türkiye'de tanıtım lansmanını gerçekleştirmişti.

Son olarak renkli ekran özelliğiyle yenilenen akıllı saat, kullanıcılar tarafından büyük bir ilgi gördü ve satış rekoru kırdı.

Açıklanan ilk rakamlara göre giyilebilir cihaz 8 günde 1 milyon adet satmayı başardı. Son olarak saatte 5000 sipariş geçildiği de firma tarafından belirtildi.

Bu istatistikler göz önünde bulundurulduğunda Mi Band 4, Xiaomi'nin şu güne kadarki en hızlı satan giyilebilir cihazı konumunda bulunuyor.

Mi Smart Band 4, renkli bir AMOLED tam ekrana sahip ve kullanıcıların fitness istatistiklerini, mesajlarını ve bildirimlerini bir bakışta renk farklıyla ayırt etmesini sağlıyor. Tam ekran renkli bir görüntü deneyimi sunmasına rağmen, Mi Smart Band 4, 135 mAH bataryası ile tek sarj ile 20 gün kullanım imkanı sunuyor.

Önceki nesillerin sağlık ve aktivite izleme özelliklerine ek olarak, Mi Smart Band 4 şimdi yüzme uzunluğunu, süreyi, yüzme vuruşlarını, SWOLF'i (yüzme etkinliğinin bir ölçüsü) ve daha fazlasını izlemek için bir yüzme izleme moduna sahip bulunuyor.

Mi Band 4, Temmuz ayının başında tüketici ile buluşacak. Band 4'ün fiyatı 299 TL'den başlayacak.(Milliyet)