Turkcell, üst yönetiminde değişiklik yaptı. KAP’a yapılan açıklamada Ürün, Servis ve İnovasyon Grup Başkanı olarak görev yapmakta olan Yiğit Kulabaş’ın 18 Eylül 2015 tarihinden görevinden ayrılacağı aktarıldı.

Turkcell, ayrıca üst yönetiminde yaptığı diğer değişiklikleride KAP'a yaptığı açıklamada duyurdu. KAP’a yapılan açıklamada Turkcell'de Perakende Satış ve Dağıtım Kanalları Grup Başkanı olarak görev yapmakta olan Burak Ersoy, Turkcell'in iştiraki Astelit'te Genel Müdürlük görevine atandı. Ayrıca Gediz Sezgin, Şebeke Teknolojileri Grup Başkanı, Serkan Öztürk ise Bilgi ve İletişim Teknolojileri Grup Başkanı oldu. 

Atamalarla iligili Turkcell'in Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı o açıklama:
'Şirketimizde Satış Grubu'na bağlı Perakende Satış ve Dağıtım Kanalları Grup Başkanı olarak görev yapmakta olan Burak Ersoy, 1 Ekim 2015 itibarıyla Astelit, LLC Genel Müdürü olarak atanmıştır. Aynı tarihten geçerli olmak üzere Perakende ve Satış Dağıtım Kanalları Grup Başkanlığı ile Aktif Satış Grup Başkanlığı organizasyonları birleşerek Perakende ve Aktif Satış Grup Başkanlığı yapısında yönetilecektir. H lihazırda Aktif Satış Grup Başkanı olarak görev yapan Murat Erkan, 1 Ekim 2015 itibarıyla Perakende ve Aktif Satış Grup Başkanı olarak atanmıştır.

"Altyapı Yönetimi", "Şebeke Teknolojileri" ve "Bilgi ve İletişim Teknolojileri" fonksiyonlarından oluşan Teknoloji Grubu organizasyon yapısının  "Şebeke Teknolojileri" ve "Bilgi ve İletişim Teknolojileri" Grup Başkanlıkları altında toplanmıştır. Şebeke Teknolojileri Grup Başkanı olarak Gediz Sezgin, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Grup Başkanı olarak Serkan Öztürk atanmıştır.

Şirketimizde Ürün, Servis ve İnovasyon Grup Başkanı olarak görev yapmakta olan Yiğit Kulabaş 18 Eylül 2015 tarihinden geçerli olmak üzere görevinden ayrılma kararı almıştır.  Bugüne kadar gösterdiği katkılarından dolayı kendisine teşekkür ediyor, bundan sonraki iş yaşamlarında başarılar diliyoruz."


Turkcell’in mevcut yönetimini KAP’a bildirilen bu tabloda görebilirsiniz.