Günümüzde datanın hızla tüketiminin arttığını belirten Terzioğlu, ‘’ Geçen çeyrek açıklamalarımıza bakarsanız data gelirlerimiz yüzde 95, dijital hizmet gelirlerimiz yüzde 54 arttı. Toplam gelirlerimizin de artık yüzde 60’ı data ve hizmetlerden geliyor. Bu çok önemli bi değişim. Sadece Türkiye için değil dünya için de önemli bir örnek haline geliyoruz’’ dedi.

Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, Doğuş Müşteri Sistemleri Yönetim Kurulu Üyesi İzi Adato, Shell & Turcas CEO’su Felix Faber, Doğuş Müşteri Sistemleri CEO’su Hakan Kaplan, Turkcell Ödeme Hizmetleri A.Ş. Genel Müdürü Melike Kara ve Shell & Turcas Perakende Satışlar Genel Müdür Yardımcısı Burçin Toktamış’ın katılımıyla Grand Hyatt İstanbul'da düzenlenen basın toplantısında, tüketicinin hayatını kolaylaştıran işbirliğinin detayları paylaşıldı.

UYGULAMADAN TÜM OPERATÖR VE ZUBİZU KULLANICILARI YARARLANABİLİYOR

Verilen bilgilere göre plaka numaralarını ve kredi kartlarını ZUBİZU uygulamasına kaydeden kullanıcılar, artık Shell’den yakıt alırken araçlarından inmeden ödeme yapabiliyor. Turkcell’in mobil ödeme altyapı platformu Paycell işbirliği ile hayata geçen bu özellikten tüm operatör ve ZUBİZU kullanıcıları yararlanabiliyor. Araç plakalarını uygulamaya bir kez tanımlayan tüm ZUBİZU üyeleri ise Shell’den her ay toplam 300 TL’lik yakıt alımlarında 15 TL değerinde yakıt hediyesi kazanıyor.

HIZLI VE GÜVENLİ ÖDEME SİSTEMİ

Toplantıda söz alan DMS Yönetim Kurulu Üyesi İzi Adato, Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu ve Shell & Turcas CEO’su Felix Faber, Shell istasyonlarından yapılacak yakıt alımlarında Turkcell’in ödeme platformu Paycell’in sağladığı hızlı ve güvenli ‘mobil ödeme’ sistemi ile önemli bir yeniliğe imza atarak hayatı kolaylaştırdıklarını vurguladı. Toplantıda daha sonra, Doğuş Müşteri Sistemleri CEO’su Hakan Kaplan, Turkcell Ödeme Hizmetleri A.Ş. Genel Müdürü Melike Kara ve Shell & Turcas Perakende Satışlar Genel Müdür Yardımcısı Burçin Toktamış projenin ayrıntılarıyla ilgili bilgi verdi ve soruları cevapladı.

TÜKETİCİLERİN İSTEĞİ DOĞRULTUSUNDA HAYATA GEÇEN BİR PROJE

Yapılan araştırmalardan tüketicilerin özellikle akaryakıt istasyonlarında araçtan inmeden ödeme yapmak istedikleri sonucunun çıktığını ifade eden Hakan Kaplan, ‘’Biz de bu veriyi kullanarak bir çalışma yaptık. Hem Turkcell hem de Shell işbirliği bu projeyi hayata geçirdik. Kampanya bugünden itibaren geçerli’’ dedi.