ZyXEL, nitelikli ürün ve çözümleriyle 2013’te yüzde 30 büyüdü. Firma 2014 yılında ise iki kat büyümeyi hedefliyor.
İş ortaklarıyla katma değer yaratarak en kaliteli servisleri en iyi şartlarda son kullanıcıya ulaştırmayı hedefleyen  ZyXEL, 2013 yılında kurumsal, bireysel ve telekom ürünleri tarafında yüzde 30 büyüme kaydetti. Zengin ürün portföyü ile akıllı ev – ofis pazarın ave KOBİ’lere odaklanacak olan ZyXEL,  2014 yılında ise müşterilerine sunduğu ürünlere ek olarak danışmanlık hizmetleri ile de fayda sağlamayı ve ülke ekonomisine katkıda bulunmayı hedefliyor.

Yüksek performanslı ve güvenlikten ödün vermeyen çözümler

Network alanında yeni eğilimleri sektörle tanıştırmaya ve ihtiyaçları en iyi şekilde belirleyerek en kaliteli ürünü, en uygun değerde müşterilerine ulaştırdıklarını söyleyen ZyXEL Türkiye Genel Müdürü Türkiye Vefa Tarhan, “Değişen iş ortamları, yeni iletişim aygıtları ve son kullanıcıların gittikçe yükselen beklentileri uzaktan erişim çözümlerine olan talebi artırdı. İşletmeler,  verimliliğe,  maliyet tasarrufuna ve rekabette bir adım önde olmaya odaklanmış durumdalar. Büyük veri, bulut bilişim, güvenlik ve mobilite kavramları ön plana çıkan konular arasında. Yeni eğilimlerin tamamını kapsayan ve bizi farklı kılan ürün çeşidine sahibiz. Yüksek performanslı ve güvenlikten ödün vermeyen çözümlerimiz, hizmet sürekliliğini garantiliyor.” dedi.

Kurumsal ürün çeşitliliği artmaya devam etti

2013’ün kendileri için başarılı bir yıl olduğunu söyleyen ZyXEL Türkiye Genel Müdürü Türkiye Vefa Tarhan, kurumsal ürünlerdeki varlıklarını büyütmeye devam ettiklerini aktardı ve ekledi: “Türkiye ofisimiz 6. yılında da başarılı çizgisini sürdürmeye devam etti. ZyXEL olarak yıllarca kaliteli çözümlerimizi,  gerek ürün, gerek servis olarak iş ortaklarımızla beraber uygun şartlarda sunarak, pazarın büyümesi için önemli katkıda bulunduk. Komple iletişim ve internet erişim çözümleri sunma kabiliyetine sahip ZyXEL olarak, güncel teknolojiyi, akıllı ve uçtan uca olacak şekilde kullanıcılara aktarabiliyoruz. Tüm ürünlerin ve çözümlerin, en yüksek değerle, üründen servise en iyi fiyat-kazanç olanağı ile sunabilmemiz bizi farklı kılıyor. Temel değerimiz yenilikçilik olduğu için, motivasyonu yüksek, farklı, bağımsız düşünceye ve orijinalliğe inanan çalışanlardan oluşan bir ekibe sahibiz. Tüm bu avantajlarımızla birlikte 2013 yılında toplamda kurumsal, bireysel ve telekom ürünleri tarafında yeni çözümlerle beraber yüzde 30 büyüdük.”

ZyXEL zengin ürün çeşidi ile akıllı ev ve akıllı ofis pazarına odaklanacak

Yaklaşık 10 Milyar Dolar’lık hacme sahip Akıllı Ev ve Akıllı Ofis pazarının yapılan yatırımlar ile ivme kazanmaya başladığını belirten Tarhan, “2014 yılında küresel anlamda 13,4 Milyar Dolar’lık büyüklüğe ulaşılacağı düşünülen bu pazarın önümüzdeki 10 yıl içerisinde kendi içerisinde farklılaşarak hizmet çeşitliği sunması ve en önemlisi yaygınlaşarak modern konutların vazgeçilmezi olması bekleniyor. Güvenlik, iklimlendirme, ışıklandırma, eğlence, enerji yönetimi, sağlık gibi ana başlıkların altında hizmet çeşitliliğinin artarak devam etmesi öngörülüyor. IP teknolojilerinin gelişmesiyle birlikte akıllı ev konseptinin gelişiminde oldukça önemli bir role bürünen TV, ürün ve hizmet siparişinin yanı sıra, internet bankacılığı ve internet üzerinden video izlemek için de kullanılabiliyor. Pazarda yer alan ürün ve çözümlerimiz; hem akıllı ev, hem de akıllı ofis konseptlerinde kullanılabiliyor. Zengin ürün çeşidimizle akıllı ev ve ofis segmentine odaklanacağız. ZyXEL Türkiye’nin sahip olduğu entegrasyon gücü ile akıllı evlerin yaygınlaşmasında büyük rol oynayacağına inanıyoruz.” dedi