Twitter'da önemli bildirileri ve gündemi kaçırdığınızı mı düşünüyorsunuz? Eğer öyleyse sizin tweetleri takip edemediğiniz zamanlarda endişelerinizi azaltabilecek yeni bir servis geliyor; Twitter Highlights

Özetler, sizin için en iyi tweetleri özetleyerek telefonunuza günlük bildirimler halinde gönderen yeni bir servis olarak karşımıza çıkıyor. Perşembe günü yapılan açıklamaya göre, Twitter’ın bu yeni servisi şimdilik sadece İngilizce olarak Android telefonlara geliyor.

Gordon Luk, perşembe günü yazdığı yeni yazısında amaçlarının kullanıcıların ne kadar vakit harcadığı önemli olmaksızın çoğu tweetleri kolayca takip edebilmelerini olduğunu söyledi. “Evde olduğunuz zamanlar tweetleri takip etmek için çok uygun olsa da, her şeyi tüm detayıyla incelemek için zaman yaratmanın oldukça zor olduğunu biliyoruz.”

Twitter’ın söylediğine göre bu yeni servis, sizin ilgili olduğunuz konulardaki tweetleri hiç zaman ve çaba harcamadan elinizin altına getiriyor. Bu uygulamayla takip ettiğiniz kişilerin tweetlerini, önemli olayları ve daha fazlasını zamanınız olsun veya olmasın elde etme fırsatı bulabiliyorsunuz.