ING Bank, bankacılık sektöründe ilk kez faiz oranının müşteriler tarafından belirlendiği #BirTweetimeBakar kampanyasıyla, OMD Türkiye ile birlikte, Mediacat Felis 2013 Ödülleri’nde “En Yaratıcı Sosyal Medya Kampanyası” kategorisinde Felis ödülüne layık görülürken, “En Yaratıcı Dijital Merkezli Kampanya” kategorisinde de başarı ödülünün sahibi oldu.
 
Twitter’da belirlenen kredi fırsatı, TV’de tüm Türkiye’ye sunuldu
ING Bank’ın TV ile dijital mecraların etkin entegrasyonu ve somut müşteri faydasına yönelik stratejisini #BirTweetimeBakar kampanyasında yenilikçi bir kurguyla hayata geçirdi. Survivor TV programına entegre yürütülen uygulamada, Twitter kullanıcılarının paylaşımları üzerinden eş zamanlı olarak ING Bank’ın ihtiyaç kredisi faiz oranı belirlendi. Yarışma boyunca paylaşılan tweet sayısına göre düzenlenen kredi fırsatı, yayın sonunda hem TV hem de Twitter hesabından duyuruldu ve Tüm Türkiye’nin kullanımına sunuldu.
Kampanya boyunca #BirTweetimeBakar etiketi 28 bin paylaşım alırken, Twitter’da yüzde 11,6 oranında bir etkileşim oranına ulaşıldı. Takip eden hafta boyunca müşterilerine Twitter’da belirlenen avantajlı faiz oranıyla kredi kullanma fırsatı sağlayan ING Bank, bu başarılı kampanya ile Twitter ile marka iletişiminde de bir ilke imza attı. ING Bank, Twitter platformunu en doğru/etkin ve en etkili kullanan şirketlerden biri olma unvanını kazanarak başarı hikayesi olarak da dünyaya tanıtıldı.