Spotify her yıl yaş en çok seçilenleri dinlediğinden, kaç saat müzik dinlediğinden ve pek çok detaydan yıl bitmeden haberdar ediyor. Spotify kullanıcıları en çok hangi türlerde dinlediklerini öğrenirken, en çok hangi şarkıyı sevdiğini ve hangi dönemin müziklerini daha çok dinlediğini listelerle gösteriliyor. Bu yıl ise Spotify, farklı bir formatta bunu sunuyor: Hikâye formatı!

2020 yılı özeti, yeni bazı detaylar da sunuyor. Bunlardan ilki uygulama içi sınavlar. Yanlış duymadınız, en çok dinlendiğiniz podcastlerden en çok dinlediğiniz müziklere kadar zorlu sorularla sorulduğunda, en çok dinlendiğinizde olan spotify'ın çeşitli soruları sizi bekliyor.

En çok dinlediğiniz 100 parçadan kaç dakika dinlediğinize kadar pek çok konuda detaylı istatistik sunuluyor. Spotify, premium kullanıcılar için de dinleme şekillerine bağlı olarak yeni rozetler çıkıyor. Yeni kişiselleştirilmiş çalma listelemeler, bu yıl türleri türden parçalardan oluşuyor. Spotify'ın oluşturduğu Wrapped ise kullanıcısı olmasanız bile sizlere açık.

WhatsApp’ta yanlış mesaj gönderme artık tarihe karışıyor!

Sosyal medya yasası sonrası şirketlere 30 milyon lira daha ceza